top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bethesda лицензира търговската марка SpyTeam, намеквайки за ново заглавие!

Bethesda изглежда е подала търговска марка за предстоящ проект, наречен „SpyTeam“ през януари тази година, намеквайки за разкриване през 2022 г.

 
Bethesda Game Studios
 

Както беше забелязано в Reddit и от потребителят на Twitter @SkullziTV, изглежда, че компанията майка на Bethesda, ZeniMax Media, е подала търговската марка „SpyTeam“. Твърде рано е да се каже какво точно означава това, но списък с работни места от 2020 г. за студиото на Bethesda в Остин, както и по-ранна търговска марка от 2018 г. предполагат, че базираното в Тексас студио Bethesda може да работи по мистериозния проект.


Ако не сте знаели, Bethesda Games Austin разработи Fallout 76 през 2018 г. и Doom през 2016 г. Тъй като това все още не е официално потвърдено, има шанс SpyTeam да бъде разработенa от някое от многото студия на Bethesda, включително id Software, Tango Gameworks или наскоро създаденото Roundhouse Studios.

Като изключим SpyTeam, Bethesda има редица предстоящи игри, които ще излязат тази година. Ghostwire: Tokyo на Tango Gameworks, която трябва да излезе на 25 март 2022 г., заедно с вампирската игра Redfall на Arkane, която беше представена по време на E3 2021 и дългоочакваната игра на Bethesda Softworks - Starfield, която трябва да излезе през ноември 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page