top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Beyond Good and Evil 2 е в опасност! Има вероятност да я отменят.

Дългоочакваното продължение на класиката Beyond Good and Evil изглежда е в опасност. Ubisoft я обявиха преди десетилетие, но официално потвърдиха, че работят по заглавието от 2017г.


Beyond Good And Evil 2 Might Get Cancelled

Френското студио на няколко пъти е показвало кадри от Beyond Good and Evil 2, но винаги най-важното не споделя - дата на излизане. Според Том Хендърсън, може и да не получим такава информация, защото служители, които работят по проекта, споделят, че е въпрос на време да бъде отменен. Том допълва, че играта все още няма яснота как трябва да продължи откъм креативна гледна точка, което определено не е добър показател за проект, който се разработва от много години вече. Освен това, Ubisoft ясно заявиха, че бъдещите игри на компанията ще имат live service елементи, което не съвпада с идеята зад Beyond Good and Evil 2. Не че не е невъзможно да имплементират микротранзакции, но надали ще бъдат приети добре от геймърите.


Не трябва да забравим, че Майкъл Ансел, който служеше като режисьор на Beyond Good and Evil 2, напусна Ubisoft и тези, които работят още по проекта, споделят, че е много трудно без напътствията на Ансел. Хендърсън ни информира, че все още се разработва Beyond Good and Evil 2 и не са го спрели за момента, но изглежда, че има голяма вероятно да прекратят изцяло. Имайки предвид, че не сме виждали Beyond Good and Evil 2 от много време вече, не бихме се изненадали това да се случи.
97 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page