top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Beyond Good & Evil 2 все още в предварителна подготовка след всички тези години

Beyond Good & Evil 2 е в разработчески ад от години и изглежда, че не ѝ се вижда края.

 
Beyond Good & Evil 2
 

Bloomberg съобщава, че Beyond Good & Evil 2 все още е в предварителна подготовка след повече от пет години на разработка. Слуховете за Beyond Good & Evil продължение датират чак от 2008 г., когато Ubisoft показа нещо, което изглеждаше като тийзър трейлър на играта.


Близо десетилетие по-късно на E3 2017 най-накрая беше разкрита. Изглеждаше като невероятно амбициозен проект, обещаващ многопланетен свят, населен от динамично генерирани герои.

Дългоочакваното продължение се завърна на E3 2018, разкривайки партньорство с HitRecord на Joseph Gordon, продуцентска компания, която позволява на фенове и членове на общността да помагат в развитието на проекта. Това означаваше, че сътрудниците могат да създават музика и изкуство, което може да се появи в играта. За последно чухме за нея през юли 2021 г., когато от Ubisoft казаха, че е „твърде рано“ да покажат повече. Всеки може да гадае дали скоро ще видим проекта отново.


Оригиналът Beyond Good & Evil е издаден през 2003 г. за GameCube, PlayStation 2 и Xbox. Тя е екшън-приключение, което се развива през 2435 година, с участието на Джейд и нейния чичо, подобно на прасе същество на име Pey'j. Играта беше добре приета при премиерата ѝ и получи HD remake през 2011 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page