top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Beyond Good & Evil 2 все още в предварителна подготовка след всички тези години

Beyond Good & Evil 2 е в разработчески ад от години и изглежда, че не ѝ се вижда края.

 
Beyond Good & Evil 2
 

Bloomberg съобщава, че Beyond Good & Evil 2 все още е в предварителна подготовка след повече от пет години на разработка. Слуховете за Beyond Good & Evil продължение датират чак от 2008 г., когато Ubisoft показа нещо, което изглеждаше като тийзър трейлър на играта.


Близо десетилетие по-късно на E3 2017 най-накрая беше разкрита. Изглеждаше като невероятно амбициозен проект, обещаващ многопланетен свят, населен от динамично генерирани герои.

Дългоочакваното продължение се завърна на E3 2018, разкривайки партньорство с HitRecord на Joseph Gordon, продуцентска компания, която позволява на фенове и членове на общността да помагат в развитието на проекта. Това означаваше, че сътрудниците могат да създават музика и изкуство, което може да се появи в играта. За последно чухме за нея през юли 2021 г., когато от Ubisoft казаха, че е „твърде рано“ да покажат повече. Всеки може да гадае дали скоро ще видим проекта отново.


Оригиналът Beyond Good & Evil е издаден през 2003 г. за GameCube, PlayStation 2 и Xbox. Тя е екшън-приключение, което се развива през 2435 година, с участието на Джейд и нейния чичо, подобно на прасе същество на име Pey'j. Играта беше добре приета при премиерата ѝ и получи HD remake през 2011 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page