top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴵ

Трилър К-драма грабна зрителите и се издигна на първа позиция в 6 азиатски държави по Disney+

Поредната увещаваща продукция.

 
Big Mouth TV Show
 

Трилър K-Drama-та "Big Mouth" с участието на LeeJongSuk, Girls's Generation's YoonA, Kwak DongYeon, и Kim JuHun продължава да държи първата позиция в Disney+ класациите. Докато бавно стигаме до края на увлекателната история, напрежението и очакването се покачват и ни карат да гледаме с интерес. Разбулват все повече и повече загадки, а истината около героите като че ли започва да се изяснява. Последните 2 епизода бяха истинска вълна от емоции, от смъртни врагове, завземане на парцели земя и предателство, та до нещастна участ и заболяване на един от главните герои. От видяното до момента си правим извода, че историята те първа ще става все по-увлекателна и целяща да държи зрителите в постоянно напрежение. К-драмите са известни с добрър подбор на актьори за съответния сюжет и високото качество на продуциране.

В историята се разказва за адвокат с прякор "Big Mouth", като всичко което той прави е да говори твърде прибързано, а делата му никога да не водят до успешен край. Това често е и причината заради, която той губи повечето си клиенти още от първият си досег с тях. Въпреки всичко Big Mouse успява да вземе делото на кмета Choi Doha под предлог, че ще го защитава, но всъщност иска да използва случая за да събере съществена информация за трима влиятелни мъже участвали в убийство.

В историята се разказва за адвокат с прякор "BIg Mouth", защото всичко което прави е да говори много предварително, а делата му никога да не бъдат печеливши, губейки клиентите си още от първият му досег с тях. Сега той е взел делото на кмета Choi Doha като под предлог, че ще го защитава той всъщност трябва да събере съществена информация за 3ма влиятелни мъже участвали в сериозно убийство засягащо кмета.

 
Big Mouth TV Show
 

Макар, че успява да се добере до доказателствата, той бива хванат и хвърлен в затвора. Осъзнавайки мащаба на случващото се и разбирайки за огромната открадната от голяма фирма сума пари той решава, че момента е подходящ да изчисти името си и да разбере кой се крие зад псевдонима "Big Mouse". С таланта си в разследващите дейности, той е твърдо решен да се справи и да опровергае всички, които му обърнаха гръб.

 
Big Mouth TV Show
 

Със своя интересен сюжет и качественото представяне на актьорския състав в продукцията, този сериал не спира да доминира в класациите. В тази таблица с информация от 12-ти септември, можем да видим, че сериала в момента се нарежда на номер 1 в Disney+ за 6 азиатски държави (Южна Корея, Хонг Конг, Индонезия, Япония, Сингапур, и Тайван).

 
Big Mouth TV Show
 
 

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

game.bg mobile app








23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page