top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Blade Assault излиза за PC на 17 януари

Играта е 2D екшън Roguelite. Тя излиза за първи път в Steam Early Access на 7 юни 2021 г. Пълната версия ще стартира с три персонажа за игра (Kil, Jenny, и Darcy), всеки със собствен уникален стил на игра и характерни оръжия. Система за приятелство, която ви позволява да се сприятелявате и да печелите награди от NPC-та, също е добавена.

 
Blade Assault
 

Ето информация за играта взета от нейната Steam страница:


След опустошителната война на Червения камък светът е разделен на три региона: земите пълни с мутанти, The Undercity, където хората са избягали, за да търсят убежище от мутантите и небесният град Esperanza, където богатите и могъщите властват над света.
Бийте се срещу корумпираните военни на Esperanza като част от съпротивителните сили на The Undercity. Изправете корумпираните пред правосъдието, като станете по-силни и се биете заедно с верните си другари.
Blade Assault е 2D екшън платформър разположен в безлюден научнофантастичен свят. Играта включва строги, отзивчиви контроли и състав от очарователни герои. Играемите герои имат различни трансформируеми оръжия, които използват, за да се бият срещу враговете си. Оръжията могат да бъдат допълнително персонализирани чрез различни „ядра“ и „надстройки на трансформация“, които се появяват на случаен принцип по време на игра.
Удовлетворяваща бърза битка. Използване на различни умения, избягване на вражески атаки , изстрелване на снаряди, разрязване на тълпи от врагове. Вашите атаки се променят според избраните от вас „ядра“ и надстройките, които решите да предприемете по време на играта си.
Запознайте се с NPC-та и намерете ъпгрейди покрай стремежа си да отключите уникални сили. Всеки персонаж има свои собствени оръжия, съхранявани в собствената им оръжейна.


Планирани са и версии на Blade Assault за PlayStation 4 и Switch.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page