top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Blizzard премахва "обидно" съдържание от World of Warcraft

Най-вероятно няма геймър, който не е запознат със скандала на Blizzard. Компанията бива съдена от щата Калифорния за сексуален тормоз и полова дискриминация и сега Blizzard търси начини да оправи ситуацията и да създаде безопасна работна среда.


Blizzard Renames Offensive Achievements

Blizzard уволни няколко ключови фигури на компанията, както и шефът Дж. Алън Брак напусна, за да "търси нови възможности". Но някои действия на компанията по никакъв начин не оправят положението - като например смяната на име на героя McCree от Overwatch, само защото името му е базирано на служител на Blizzard, който вече дори не работи за тях.


Безсмислените решения не спират до тук, дами и господа, защото следващата мишена на компанията е World of Warcraft. Blizzard ще преименува няколко "обидни" achievement-и - "My Sack is Gigantique" вече ще се казва "My Storage is Gigantique", а "Bros Before Ho Ho Ho's" ще носи името "Holiday Bromance". Виждаме защо са решили да ги преименуват, но старите имена, според нас, са забавни, а не са с цел да обидят някой. Въобще има ли играч на WoW, който да е засегнат от тези achievement-и?


Надали този ход ще накара съдебния иска да изчезне, но няма и да навреди. Определено, обаче, е безсмислен и смехотворен.

440 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page