top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Blizzard разработва нова мултиплеър игра

Актуализирано: 23.03.2021 г.

Въпреки че Blizzard са доста натоварени с проекти като Diablo IV и Overwatch 2, изглежда това не спира компанията да подготвя и други идеи. Нови позиции за работа се появиха в Twitter, след като senior artist Дан Джон Кокс (Dan John Cox) сподели, че Blizzard търси да наеме доста хора, които да работят по "нещо МНОГО, МНОГО яко."


Няма информация относно този нов проект и дали въобще ще види бял свят, но компанията желае да привлече нови Associate Combat Designer, Senior 3D Environmental Artist, Senior Systems Designer и много други. Във всяка обява за работа се говори за "необявен проект" и най-вероятно става въпрос за някакъв тип онлайн екшън игра.

Няма смисъл да спекулираме каква може да е следващата игра на Blizzard, защото в повечето такива случаи, даден проект може да започне по един начин, но накрая да завърши по тотално различен. Дори Overwatch се роди от отменения Project Titan. Още повече, както сме в очакване на Diablo IV и Overwatch 2, надали скоро ще получим подробности относно новия проект на гигантите Blizzard.

138 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page