top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Blizzard се уплашиха и отмениха BlizzCon 2022

Компанията дава за причина за това решение е, че искат да преразгледат как да изглеждат предстоящите издание, но мислим, че сме наясно защо наистина няма да има BlizzCon - съдебното дело за сексуален тормоз и полова дискриминация.


BlizzCon 2022 Canceled

През февруари трябваше да се състои BlizzCon 2022 и щеше да почти изцяло онлайн събитие, с изключение на няколко малки събирания на живо, но имайки предвид лошия имидж, който компанията има, по-добре, че Blizzard реши да отмени евента. Вместо това ще вкарат енергията и силите от организирането на BlizzCon в "подкрепа на техните екипи и напредване на развитието на проектите им."


В същото време Blizzard ще преразгледат как да изглеждат предстоящите издания на събитието, но най-вероятно се надяват да утихне цялата ситуация със съдебното дело. Въпреки че няма да има BlizzCon 2022, компанията обещава, че в предстоящите месеци ще споделят нови неща, свързани с предстоящите им игри Diablo IV и Overwatch 2.
164 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


За pc resident evil 4,5,6. Плюс още някои ако имат стабилни намаления, а за PS5 Star Wars Jedi Fallen Order за да я играя на 50 инчовия си телевизор и също така може да подновя ps plus но това малко вероятно защото предпочитам да си купя игра която ще си остана за мен и ще мога да я играя без абонамент

Like
bottom of page