top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Blizzard се цели Overwatch 2 да излезе преди лятото на 2022г.

Феновете на hero shooter-a нямат търпение да имат в ръцете си Overwatch 2 и изглежда, че това може да се случи по някое време преди началото на следващото лято.


Overwatch 2 Release Before Summer 2022

Blizzard обявиха Overwatch 2 през 2019г. и от тогава до сега няма много детайли относно проекта. Знаем за някои драстични промени, като например от 6v6, Overwatch 2 вече ще е 5v5. Както и ще има Видяхме и няколко промени по героите, както и нови карти. Но най-важното все още не знаем - кога ще излезе на пазара?


Феновете се притесняват, че именно тази неяснота сочи, че играта ще претърпи още отлагания. Но според сайта Dexerto, това няма да се случи. Сайтът ни информира, че вътрешен източник на Activision Blizzard споделя, че компанията счита Overwatch 2 като най-важна задача в момента и желаят да пуснат играта на пазара възможно най-скоро.


Опасителното в случая е следното - същият този източник споделя притеснителната информация, че на екипа зад Overwatch 2 му било наредено да довършат нещата, които са започнали, да ги доизпипат и да я пускат на пазара. Целта на Blizzard е Overwatch 2 да излезе преди края на пролетта на 2022г. Друг източник от мениджмънта на франчайза споделя, че играта ще излезе между 1-ви април и 30-ти юни.


Когато заглавието се появи на пазара, то това ще повлия и на Overwatch League. Най-вероятно ще направят промени по графика на лигата, защото не желаят Overwatch 2 да излезе по средата на сезона.


Ако тази информация се окаже истина, трябва да се замислим в какво състояние и какво количество съдържание ще притежава Overwatch 2. Да стискаме палци да не е поредната излагация на Blizzard и феновете на hero shooter-a да се завърнат в света на Overwatch.

55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page