top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Blizzard промени едно от най-обезсърчаващите постижения в WoW

След години на оплаквания, Blizzard най-накрая промени едно от най-обезсърчаващите постижения на World of Warcraft, за да направи получаването на ексклузивен mount малко по-лесно.

 
World of Warcraft
 

Въпросното постижение е "School of Hard Knocks". След Wrath of the Lich King от 2008 г. постижението изисква да бъдете част от по-голямо „мета“ постижение за цялото сезонно събитие на 10-та седмица, For the Children. Това постижение от своя страна се изискваше за метапостижениято What a Long Strange Trip It's Been, което включва различни метапостижения на сезонни събития. Наградата за цялата тази натоварена работа? Ексклузивен mount: Violet Proto-Drake.


Blizzard пусна актуална корекция на 4 май, която най-накрая направи така, че School of Hard Knocks вече не се изисква като част от For the Children. School of Hard Knocks все още ще съществува като постижение, но вече не е обвързано с награди. The Children's Week в момента е на живо в играта


Violet Proto-Drake

Какво направи School of Hard Knocks толкова обезсърчаващо за колекционерите и ловците на постижения? Фактът, че изисква от играчите специално да извършват подвизи в PvP в хода на едноседмично събитие, което не е толкова просто, колкото да се убиват или да печелят мачове. То изисква от играчите да правят неща като улавяне вражеско знаме в конкретен режим на игра или нападение на кула в играта Alterac Valley.


Докато PvP е част от WoW от самото начало, това е цяла страна на играта, с която голяма част от базата играчи не взаимодейства често. PvE играчите, които се опитваха да завършат постижението, не искаха да правят PvP, а посветените на PvP-то играчи често се разочароваха от притока на нови, до голяма степен невежи играчи, които се присъединяват към мачове просто за постижения. Като такива, много PvE настроени играчи просто се бяха отказали от Violet Proto-Drake.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
120 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page