top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Blizzard наема хора за необявен проект, базиран на съществуващ франчайз

Blizzard в момента търси хора, които да работят по „необявен проект“, базиран на съществуващо заглавие, което изисква кандидатите да имат интерес към настолни RPG-та.

 
Activision Blizzard
 

Забелязано на страницата за кариера на Blizzard, разработчикът на Overwatch и World of Warcraft в момента търси водещ дизайнер на съдържание, който да работи по „необявен проект“. Както подсказва името, не знаем върху какво ще работи успешният кандидат, но списъкът за работа ни дава няколко улики.


На първо място, в длъжностната характеристика се казва: „Идеалният кандидат представя дизайни, които съчетават завладяващ геймплей и разказване на истории, за да ни помогнат да създадем игрови зони, куестове, герои и диалог за необявен проект.“ Не само това, но също така споменава, че една от отговорностите на ролята включва работа с „установен франчайз на Blizzard“.


Що се отнася до изискванията на работата, Blizzard търси някой с опит за „създаване на куестове, точки на интереси и герои в рамките на споделен свят“. Компанията също така търси някой с „опит в създаването и провеждането на RPG кампании с писалка и хартия и/или ролеви игри на живо“, както и „любов към RPG игрите (настолни или компютърни)“. Има много заглавия на Blizzard, които могат да бъдат адаптирани в ролева игра в настолен стил, но световете на Diablo и Warcraft са най-силно наклонени в тази посока – може би нещо ново идва в допълнение към Diablo 4.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download





54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page