top of page
  • Снимка на автораCrazyR

BlizzCon 2021 е отменен! Събитието ще се завърне догодина.

Не трябва да се изненадваме от това решение на Blizzard да отменят всякакви планове за BlizzCon през тази година. Имайки предвид пандемията по цял свят, много е трудно да се организира събитие от такъв мащаб, както и да се организират различни партньори.


BlizzCon 2021 Cancelled

Жалко, че няма да има евент на живо тази година. За сметка на това, компанията ще подготви онлайн издание като това през февруари, но ще има и леки допълнения, като ще се състои скромно събиране на място от фенове на Blizzard. Още не е ясно какво точно ще подготвят, но догодина Blizzard трябва да внимават. Събитието през февруари имаше участие на метал групата Металика, но Twitch цензорира техния виртуален концерт и се превърна в доста комична ситуация.

Както споменахме преди малко, няма детайли отностно събитието им на живо, което ще бъде догодина, но повече ще разберем по-нататък през годината. Вие какво най-много искате да обявят догодина? Дата на излизане на Overwatch 2? Или пък искате да разберете кога ще се появи на пазара Diablo IV?

97 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page