top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Bloodborne 2 и порт за PC на оригинала са в процес на разработване

Освен GTА 6, Bloodborne 2 е другото име, което най-често се спекулира, че ще се случи... все някога. Феновете на оригинала от години жадуват за продължение и изглежда, че този път има реален шанс да се сбъдне желанието им.


Bloodborne 2 In Development

Всеки месец се появява нов слух за римастър или продължение на Bloodborne, но нищо, което да звучи надеждно. Тази седмица, обаче, информацията идва не от кой да е, а от Shpeshal_Nick от XboxEra. Въпреки че не винаги е бил на 100% прав с информацията си, доста от случаите е познавал, щом се отнася за света на гейминга - като например Sony купи Bluepoint Games и експанжъна на Ghost of Tsushima.


Според Nick Bluepoint са назначение да работят по цели три Bloodborne проекта - римастър на оригинала за PS5, PC порт на първата част, както и Bloodborne 2. PC версията на Bloodborne е даже готова, но ще бъде пусната в продажба, щом приключат и с римастъра за PS5. Въпреки че Nick не сподели от къде е получил тази 3 в 1 новина, множество други източници потвърждават, че информацията е вярна, като Nick дори им показвал доказателства, които не може да публикува, с цел конфиденциалност.


Изглежда, че ще трябва да видим дали този път Shpeshal_Nick ще се окаже прав или отново феновете на Bloodborne ще останат с празни надежди.

246 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page