top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Bloodborne: Endless Nocturne се очаква за PS5 и PC тази година

Bloodborne e едно от най-интересните ексклузивни заглавия за PlayStation и е истинска срамота, че още не е достъпна за PC. За щастие, според последните слухове, това може би ще се промени в скоро време.


Bloodborne Endless Nocturne Release Date Leaked

Според слуховете, Bloodborne: Endless Nocturne вероятно ще бъде обявена за PC и PS5 този септември по време на State of Play. Очаква се играта да излезе официално скоро след това - през ноември. Лийкът е произлязъл от 4Chan потребител, който твърди, че Endless Nocturne не е продължение на сагата (каквото всички чакаме с нетърпение), а по-скоро порт от PS4 версията на играта. Предполага се, че този порт ще предлага 4K и 60fps за конзоли и до 8К резолюция и неограничен фреймрейт за PC. Споменава се още, че може да има леки ъпгрейди в графиката, но в основата си това е порт, а не римейк, така че едва ли може да се очаква забележителна промяна.


Макар лийковете в 4Chan не винаги да са най-достоверния източник на информация, слухове за порт на Bloodborne за PC и PS5 циркулират от месеци и в момента изглежда все по-вероятно да се окажат верни.

135 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


Dhiana Khim
Dhiana Khim
Jul 11, 2021

Hallo.


Like
bottom of page