top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Book of Demons ще получи физиеско копие за Switch (видео)

Book of Demons, която за първи път се появи на Switch през август 2020 г., сега получава физическо копие. Super Rare Games ще отговарят за разпространението.

 
Book of Demons
 

Ще бъдат издадени 4000 копия. Всяка единица включва цялото текущо съдържание, ръководство, произведения на изкуството, ексклузивен стикер и търговски карти.


Хибрид на hack and slash, който ви позволява да решавате продължителността на вашето приключение. Владейте магически карти и убийте армиите на мрака в подземията на Old Cathedral . Спаси поразената от ужас Paperverse от лапите на самия Archdemon!

Hack & Slash в света на Paperverse – Разигравайки се в Paperverse свят, който съществува изцяло в изскачаща книга, това е приказка за доброто и злото за спасяването на света от върховния дявол. Звучи познато? Вдъхновена от мрачната атмосфера на първата игра на Diablo, Book of Demons е отчасти почит, отчасти пародия на класиката.

Карти и изграждане на колода – Въпреки че не е игра с карти, предметите, магиите и уменията са направени като такива. Преценете и адаптирайте ръката си въз основа на ситуацията. Надстройте картите си с руни и открийте много варианти с разнообразни бонуси.

Персонализирани сесии с Flexiscope – игра, която уважава вашето време? Използвайте двигателя на Flexiscope, за да разделите играта си на сесии с всякаква продължителност. Тя дори научава темпото ви на и прогнозира времето за завършване на следващата сесия!

Комфорт на играта – Проектирана с мисъл за комфорта, някои от функциите включват: маркиране на интересни точки в горната част на екрана и разкриването им, след като се приближите и видими отпечатъци, които могат да се използват за проследяване на пътя ви назад или за белязване на пътеки, които вече сте посетили, без да отваряте картата.

Предизвикателен край на играта – Средно отнема около 10 часа, за да завършите кампанията с един клас, но максимализирането на герой и овладяването на всички по-високи нива на трудност на Freeplay и мисии отнема много повече време. Режимът Roguelike предлага друго ниво на предизвикателство с permadeath, ограничено лечение и още повече препятствия за преодоляване.

Физическата версия на Book of Demons ще бъде пусната за предварителна поръчка на 17 февруари.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page