top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Borderlands 3 ще получи cross-play за всички платформи... освен PlayStation

Най-накрая looter shooter-a ще получи cross-play ъпдейт, който ще позволи всички собственици на играта да разцъкват заедно. За съжаление, почти всички.


Borderlands 3 Cross-Play

Шефът на Gearbox, Ранди Пичфорд, сподели в Twitter тъжната новина, че Borderlands 3 ще има cross-play между всички платформи, освен за PlayStation. На студиото било наредено да премахнат тази опция за конзолите на Sony, но не е ясна причината. Спекулира се, че политиката на Sony към cross-play е виновна. По време на делото Epic срещу Apple беше разкрито, че Epic Games за да искат да има cross-play на Fortnite с всички платформи, включително и PlayStation, то компанията трябва да заплаща допълнително. Цената се изчислява от това, колко е популярна PS версията на дадена игра и колко пари е спечелила в PlayStation Network.


От много време Sony се дърпа да има cross-play с тяхната конзола и компанията се оправдава, че пази своите потребители. Разработчиците на Rocket League, Psyonix, сподели, че гигантската компания много се колебала да разреши да има тази опция при тяхната игра, но по някакво чудо, разрешили са да вкарат тази екстра.

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page