top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разбиха ли се мечтите за кооперативен онлайн Quidditch в Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy е приключение, фокусирано върху един играч, но тихо се надявахме, че ще има пълноценна мултиплейър мини игра за куидич, която да съперничи на самостоятелното заглавие за PlayStation 2, Quidditch World Cup.

 
Hogwarts Legacy
 

Докато известният магьоснически спорт беше показан в последният трейлър на играта изглежда, че всяка надежда за конкурентен онлайн режим може да увяхва като лошо отглеждана мандрагора.


Страница с често задавани въпроси на официалния уебсайт на изданието подчертава: „Hogwarts Legacy е изживяване за един играч и няма онлайн или кооперативна игра.“ Това е доста категорично.


Струва си да се отбележи, че куидичът все още може да бъде включен от гледна точка на един играч и всъщност имаме силно подозрение, че Warner Bros пазят това в тайна. Жалко е обаче, че няма да има мултиплейър режим, защото винаги сме мечтали за някакъв вид конкурентна онлайн игра на куидич. Може би това е идея за продължението?Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page