top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Бъгс Бъни спечели първата си награда Emmy

Легендарният герой на Looney Tunes, Бъгс Бъни, отпразнува 80 години и получи първата си награда Emmy. Настоящият гласов актьор на Бъгс, филипинският канадец и горд фен на анимацията Eric Bauza, спечели наградата Emmy за деца и семейства за „Изключително гласово представяне в анимирана програма“.

 
 

Това е огромно за Бъгс Бъни, но също така е огромно и за Bauza, който бе признат за работата си не само като Бъгс, но и като Марвин Марсианецът, Дафи Дък и Туити в сериала Looney Tunes Cartoons на HBO Max.

Eric Bauza започна речта си, като почете човека с 1000 гласа, Mel Blanc – оригиланият Бъгс Бъни, както и Дафи Дък, Порки и други герои от Looney Tunes Merrie Melodies по време на Златния век на анимацията.


Ако не беше Mel Blanc, нямаше да стоя тук в момента. Той създаде толкова големи герои, че 80 години по-късно ние говорим за тях.

, продължи Bauza.

Той също така отдаде уважение на други номинирани като Tom Kenny (Спондж Боб) и Mark Hamill (Скелетор), с които е израснал, и завърши с кимване към гласовото наследство на Looney Tunes, пренесено през годините. „Ако броите 80-те години, трябва да преброите 40-те след Mel“, каза той и отдаде почит на колегите си озвучаващи актьори Jeff Bergman (Бъгс Бъни, Силвестър), Bob Bergen (Прасенцето, Туити), Fred Tatasciore (Таз, Йосемити Сам) и Candi Milo (Баба, Вещица Лешник).


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page