top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bugsnax получава безплатно DLC

The Isle of Bigsnax, безплатнатa DLC актуализация, която идва за Bugsnax, получи премиерна дата. Актуализацията ще дойде с нов островен биом, пълен с гигантски Bugsnax-ове и напълно нов метод за улавянето им. Играчите също ще получат собствена персонализирана колиба в Snaxburg и нови дейности.

 
The Isle of Bigsnax
 

Безплатната DLC актуализация на Bugsnax The Isle of Bigsnax ще бъде пусната на 28 април 2022 г. Най-голямата промяна в играта ще бъде титулярният островен биом, който се е издигнал от океана край бреговете на Snaktooth Island. Играчите могат да получат достъп до зоната, като говорят със Snorpy в Snaxburg, след като приключат всичките му странични куестове. Тези, които вече са завършили Bugsnax, могат да натиснат Continue, за да бъдат поставени в Snaxburg преди точката без връщане в края на играта, което означава, че играчите не трябва да преиграват нищо, за да стигнат до безплатната актуализация.


Chandlo, Floofty, Triffany и Shelda ще се присъединят към играчите, докато се отправят към новият остров, пълен с гигантски животни и нови екологични пъзели. DLC-то даде на разработчика Young Horses шанса да включи нови същества и храни, които не можеха да се впишат в играта първоначално, както и персонализираната колиба в Snaxburg. Хижата беше оставена наполовина завършена в оригиналната игра, но сега може да се превърне в дом на два етажа с около 180 различни предмета, които да използвате, за да я персонализирате. И накрая, ако искате да персонализирате своя заловен Snax в плевнята на Gramble, можете да отидете на лов за шапки. Всичко това трябва да добави часове безплатно забавление, когато актуализацията бъде пусната по-късно този месец.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page