top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

БЪЛГАРИН СЪС СВЕТОВЕН РЕКОРД НА RESISTANCE В TOM CLANCY'S THE DIVISION

Здравейте скъпи читатели. Ветераните може да пропуснат първия абзац. Преди да ви запознаем с новия световен рекорд поставен в Tom Clancy’s The Division ще въведем в играта тези от вас, които не са се сблъсквали с нея. Тя обхващаща няколко жанра. Официално се води онлайн RPG, но бидейки игра от света на Том Кланси, тя комбинира RPG елементите с механики на тактически шутър. И крайният резултат е много добър.

 
The division
 

В края на 2017 г. играта получи своето безплатно разширение West Side Pier. Това беше напълно нова зона, достъпна за всички агенти, където се провеждат два нови режима на игра: Resistance (PVE) и Skirmish (PVP). Само там вражеските фракциите се обединяват за първи път, за да се бият срещу агентите на Division. Този нов PvE режим на игра се провежда в три арени в West Side Pier: Carrier, Pier 93 и Powerhouse. В Resistance, NPC-та непрекъснато се появяват на вълни, докато агентите се опитват да оцелеят толкова дълго, колкото могат. От тогава до днес по света се поставят непрекъснато нови рекорди на всички платформи.

the division

Дълги години за Playstation най-добрият интернационален отбор беше Team Resistance. Като повечето техни рекорди са направени по време на "Глобални събития". Това е функция, която добавя модификатори към средата и мисиите на отворения свят. Докато един модификатор е винаги активен и не може да бъде изключен, два различни модификатора могат да бъдат приложени за увеличаване на наградите и трудността в дадена мисия. Освен наградите, който получавате по време на тези събития, модификаторите им са важен съюзник за отборите в Resistance. 90 % от рекордите се печелят по време на тези събитие. Изключение правят няколко отбора, един от които знаем, че е от Япония.

the division

През 2019г. в България се проведе първия онлайн турнир "Съпротива" по видео играта Tom Clancy's The Division. Той бе организиран от агентите на The Division Bulgaria с подкрепата на Pulsar Games. Това беше времето, когато българите се запалиха по този режим от играта. Един от тях е Михайл Тодоров. Когато вълнението у нас затихва покрай излизането на продължението - The Division 2, той се свързва с лидера на Team Resistance и започва да играе с тях. Не след дълго събира и свой собствен отбор: Resistance Maniacs. В него участват играчи от Полша, Оман и Румъния и през 2021 за първи път поставят (троен) рекорд на всяка от трите арени в Resistance. Това се случва със средно време за игра между 12 и 14 часа на арена.

the division

През 2022 на мястото на румънеца идва бразилец. С него през месец юни поставят нов световен рекорд 263 вълни на арена Pier 93, с което бият досегашния рекорд от 180 вълни поставен от познатите ни Team Resistance. След 19 часа игра отбора на Михайл спира заради техническа грешка на The Division позната като "Delta", която получават и четиримата. Всъщност, както ще видите и от видеото на 264 вълна им остава 1 противник! И ако не е била досадната "Delta" те са могли да продължат до 301 вълна, което им е било целта. Така или иначе разлика от 80 вълни е много и едва ли скоро някой ще счупи точно този техен рекорд.

Междудругото все още държат рекорд и на арена Powerhouse 199 вълни. И обещават да си отвоюват рекорда на арена Carrier този уикенд. Вероятно на 10 септември сутрина ще започнат стрийм в Youtube в канала на Power Gaming: ТУК


Екипът на Game.bg им честити техния нов световен рекорд и има пожелава отново трите арени да са с техни рекорди. Ще следим стрийма с интерес!


Ако се интересувате от режима Resistance ето един съвет от Мишо:

За арена Carrier играйте по време на глобално събитие "Ambush";

За арена Pier 93 ви трябва глобално събитие "Blackout";

За арена Powerhouse стават и двете горепосочени събития.


Ако няма с кого да играете The Division присъединете се към агентите от The Division Bulgaria:


Ако имате нужда от повече информация за играта прочетете нашето ревю направено след 400 часа игра: ТУК


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

330 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 Comment


India Romeo
India Romeo
Sep 09, 2022

Честит Световен рекорд на Мишо и съотборниците му! Ето и видео.


Like
bottom of page