top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Bungie добавят кросплей в Destiny 2 при сезон 15

Актуализирано: 8.08.2021 г.

През уикенда, студиото обяви, че техния looter-shooter ще получи дългоочакваната опция за игра, след като приключи сезон 14. Кросплей в Destiny 2 се желае от феновете от изключително много време.


Destiny 2 Crossplay

Кросплей опцията ще е за PC, PlayStation, Xbox и Stadia и Bungie ще ви помоли да си създадете така нареченото "Bungie Name". То ще е едно и също за всеки играч при всички платформи, на които играе Destiny 2 и в него ще включва Bungie име, display име и числово ID. При създаването на вашето Bungie име, внимавайте да не използвате обидни термини, защото няма да се показват в игра и така ще изглеждате сякаш нямате прякор. Отново, внимавайте, защото веднъж щом си създадете Bungie име, то няма да можете да го смените веднага и ще трябва да почакате няколко месеца, преди да го коригирате.


Другото, което трябва да имаме предвид е, че voice chat между различни платформи няма да има при стартирането на кросплея в Destiny 2, но от Bungie обещават, че ще оправят този проблем с някой бъдещ ъпдейт. Добре, че имаме Discord, нали? Bungie също са наясно със ситуацията с токсичните хора в играта и за да избегнат излишно напрежение и негативизъм, играчите ще могат да ги блокират грубите индивиди и да настроят privacy setting-ги чрез Roster menu-то.


Откъм компетитив модовете на Destiny 2, мачмейкинга ще е следния - PC срещу PC и конзоли срещу конзоли и Stadia. Ако има някой от партито, който играе на компютър, а останалите на Xbox или PlayStation или Stadia, то играчите ще попаднат в PC мачмейкинг.


Иначе сезон 14 на Destiny 2 приключва на 24-ти август.

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page