top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новата игра на Bungie може да включва действие от трето лице, фокусирано върху героите!

Разработчикът на Destiny, Bungie, наема за конкурентна мултиплейър игра от миналата година, тя може да включва действие, фокусирано върху героите от трето лице.

 
Bungie
 

Списъците за работа, които бяха открити от The Game Post, търсят разработчици да „допринесат уникалност за необявена мултиплейър екшън игра, която в момента се разработва“. Bungie специално търси някой с опит в проектирането на мултиплейър нива в PvP-то и предпочита кандидати, които са работили върху „екшън игри от трето лице, фокусирани върху героите (платформери, изометрични и т.н.)“. Познаването на състезателни игри и електронни спортове е плюс.


Откакто се присъедини към PlayStation Studios, Bungie увери играчите, че ще продължи да прави мултиплатформени игри. Sony Interactive Entertainment също потвърди, че няма планове да изтегля Destiny или да спре предстоящите игри на студиото от други платформи, тъй като целта му е да се възползва от опита на Bungie в живите услуги и мултиплейър сцената.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page