top of page

Caldera ще бъде новата карта в Call of Duty:WARZONE

Актуализирано: 1.11.2021 г.

След старта на Call of Duty:Vanguard, Warzone ще получи нова карта, която да замести изцяло сегашната Verdansk.

Pacific WARZONE

Това е глътка свеж въздух за по-старите играчи, като Caldera ще бъде с мащаба на Verdansk, но ще предлага оптимизиран cross-play и оптимизация за всички конзоли от новата генерация. За първият сезон след промяната Warzone ще бъде кръстен Warzone Pacific, което ще свързва съдържанието на батъл роял играта с това на CoD:Vanguard.


С над 200 точки за възможен сблъсък, които се намират по пясъчни брегове, вулканични скали, разпръстнати градчета и гъста джунгла, новата карта определено ще създаде интерес в предстоящите седмици. Преди предстоящият старт на новата карта, Warzone играчите ще събират информация за картата в предстоящите предизвикателства с името Secrets of the Pacific.


Операция Flashback ще започне на 18-ти ноември - тя ще служи като "Последен танц" на прословутата карта Verdansk. Скоро ще видим и Last Hours of Verdansk, като е интересно какво са ни подготвили разработчиците на играта.

Разработчиците отново намекнаха, че другата голяма новина е въвеждането на новата anti-cheat система наречена RICOCHET, с която да се противопоставят на сериозния проблем с хакерите, от които играта страда последните месеци.


Картата ще бъде добавена със старта на Warzone:Pacific на 2-ри декември, а притежателите на играта Vanguard, може да играят на новата карта още на 1-ви декември.
374 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page