top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Call of Duty през 2022г. ще е продължение на Modern Warfare

Още не е излязла Vanguard, но вече в интернет циркулира информация, че през следващата година ще получим продължение на успешния рибуут на Modern Warfare от 2019г.


Modern Warfare Sequel 2022

Детайлите идват от надеждния лийкър Том Хендърсън, който многократно е предавал точна информация относно Call of Duty проекти, както и предсказа с месеци каква ще е новата Battlefield преди ЕА да я обяви официално. Та Том споделя, че Call of Duty през 2022г. носи името Project Cortez и ще е свързана с борба с наркотиците и историята ще следва американски войници, които се опитват да спрат коломбийски наркодилъри. След като Хендърсън сподели тези детайли, сайта VGC потвърдиха информацията чрез техни източници.


Имайки предвид, че едно студио, което работи по Call of Duty, разработва нова част на всеки три години, идва ред на Infinity Ward, които именно създадоха огромния хит Modern Warfare. След тях бяха Treyarch с Black Opc Cold War и сега очакваме Sledgehammer Games с Vanguard. Освен, че Modern Warfare се превърна в комерсиален успех за Activision, играта завърши с перфектна предпоставка за продължение.


Няма официално потвърждение от Activision и най-вероятно няма да и получим в близката година, но и Хендърсън, и VGC многократно са познавали какво се случва с Call of Duty франчайза. Когато научим повече, ще ви уведомим!

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page