top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Някои Call of Duty класики може да получат remaster

Феновете на Call of Duty биха били развълнувани да разберат, че разработчиците планират да пуснат няколко remaster-а след успеха на предишните.

 
Call of Duty
 

Франчайзът Call of Duty несъмнено е един от най-големите в игралната индустрия. През последните няколко години всяка итерация на франчайза нямаше проблеми да надмине границата от 1 милиард долара по отношение на продажбите, само за няколко дни. Това обаче се промени с Call of Duty: Vanguard, тъй като феновете не я приеха добре. Играта не само имаше много проблеми, но и играчите бяха разочаровани.


Лошата премиера на Vanguard вероятно води до историческа промяна за франчайза. Очевидно, ако се вярва на докладите, Call of Duty вече няма да има ежегодни издания и тази година няма да получим Call of Duty. Въпреки че Activision все още не е отговорила, няколко източника повториха това, което го прави напълно възможно. Наред с това Activision има и някои други планове в процес на подготовка.


Според ново изтичане на информация от Ralph, Activision не се отдалечава напълно от идеята за ежегодни игри от поредицата. Това означава, че по принцип няма да получим ново заглавие във франчайза, но играчите може да очакват remaster, за да запълнят празнината. Сега някой може да се чуди коя игра ще получи remaster?


Е, според лийкъра, Call of Duty 1, Call of Duty 2 и Call of Duty World At War са игрите, които вероятно бихме могли да видим в близко бъдеще.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download85 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page