top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Call Of Duty подготвя бронирани бойни машини за сезон 2 на Vanguard и Warzone!

Сезон 2 на Call of Duty е планиран да излезе на 14 февруари, а Activision вече подготвят някакъв вид мащабна танкова война, която идва както в Vanguard, така и в Warzone.

 
Call of Duty Vanguard x Warzone Season 2
 

В пост от акаунта на Call of Duty в Twitter се разкрива промоционалната обложка на сезон 2, която показва оператори на Vanguard с мотоциклети и танкове. „Фронтовите линии се засилват“, казват от Activision. „Пригответе се за идването на бронирани бойни машини в Vanguard и Warzone на 14 февруари."


Въпреки, че не дават никакви допълнителни подробности за това какви режими биха могли да се предлагат с танковата война, спекулациите около съдържанието на сезон 2 включват потенциалното връщане на мащабният режим „Ground War“ на Call of Duty. Ground War се появява в няколко от игрите през годините, но последно в Call of Duty: Modern Warfare 2019, където два отбора от 32 играчи могат да се бият един срещу друг с танкове и други превозни средства в мачове в стил Domination и Team Deathmatch.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page