top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Call of Duty: Vanguard ще има отворена бета през септември

Наскоро имаше алфа тест на новата част от FPS франчайза, но тя беше ексклузивно за собствениците на PlayStation. Тогава геймърите имаха шанс да пробват новия мод Champion Hill.


CoD Vanguard Beta Test September

Детайли относно мултиплеър порцията на играта все още няма, но това скоро ще се промени. На 7-ми септември Activision ще организира специално събитие, на което ще разкрият повече за Call of Duty: Vanguard. Добрата новина е, че научихме, че новата част от поредицата ще има няколко бета тествове.


Първият ще се състои от 10-ти до 13-ти септември и ще бъде ексклузивно за хората, които притежават PlayStation конзола и са поръчали предварително Call of Duty: Vanguard. След това на 16-ти и 17-ти септември ще има бета за всички притежатели на PlayStation, както и за хората на Xbox и PC, но те ще трябва да поръчат играта предварително, ако желаят достъп до теста. Накрая от 18-ти до 20-ти ще се състои отворена бета за всички геймъри.


През уикенда тествахме алфата на Vanguard и доста приятно ни изненада мода Champion Hill. Да стискаме палци и останалите мултиплеър модове да са също толкова впечатляващи.71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page