top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Call of Duty: Vanguard не се представи добре, защото "никой не иска игра за Втората световна война"

Последното заглавие от поредицата Call of Duty, Vanguard, нямаше добра премиера. По-рано тази година беше съобщено, че играта се радва на 36% по-малко продажби от своя предшественик – Black Ops Cold War.

 
Call of Duty Vanguard
 

Доклад от GamesIndustry.biz предполага, че продажбите на играта са намалели с 40% на годишна база и дори има по-малко интерес към Vanguard от която и да е игра на CoD през последните 10 години.Въпреки всичко това, в нов годишен доклад от Activision се посочва, че причината за по-ниските от очакваното продажби на Vanguard се свежда до липса на иновации в играта... и обстановката от Втората световна война.


Докато Call of Duty остава един от най-успешните развлекателни франчайзи за всички времена, нашата премиум версия за 2021 г. не отговори на очакванията ни, вярваме, че главно поради собственото ни изпълнение. Настройката на Vanguard за Втората световна война не резонира с част от нашата общност и ние не предоставихме толкова иновации в първокласната игра, колкото бихме искали.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download79 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page