top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Call of Duty: Warzone отчете 500 000 баннати акаунти

Проблемът с хакери в Warzone расте с всеки изминал ден. Raven работят усилено да спрат хакерите, които развалят играта на всички останали, но това е доста трудна задача. Въпреки това компанията редовно премахва десетки хиляди акаунти всеки месец.


Warzone 500 000 Banned

От както Warzone съществува до този момент, 500 000 акаунти бяха премахнати от играта, като последната вълна от банове беше 30 000. Тези цифри изглежда не спират хакерите, които намират нови начини да развалят изживяването на останалите, като си създават нови акаунти или използват нови хакове. Activision и Raven с всички сили се борят да намерят нов начин да спрат тези индивиди, но засега без успех.


Множество известни Warzone играчи и инфлуенсъри редовно привличат вниманието върху този проблем, като по време на стрийм на Jack "CouRage" Dunlop бяха баннати няколко хакера на живо. Activision има няколко решения за момента за борба с хакери, като баннва хора всеки ден, както и хардуер бан. Това е срещу хора, които създават множество фалшиви акаунти за една платформа, за да продължат да мамят в играта.


Да стискаме палци Activision и Raven да намерят нужното решение, защото на моменти Warzone не може да се играе от такива мизерници!

54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page