top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Call of Duty: Warzone ще излезе за мобилни устройства!

Call of Duty: Warzone, безплатната Battle Royale игра, скоро ще има мобилна версия. В tweet издателят на играта Activision обяви, че наема за набор от нови мобилни роли. Предстоящата Warzone ще бъде второто CoD заглавие, адаптирано за мобилни устройства, след пускането на Call of Duty: Mobile през 2019 г.

 
Warzone
 

Феновете на Warzone вероятно все още се наслаждават на сезон 2, който беше пуснат миналият месец. Датата на пускане на новата мобилна игра все още не е обявена, въпреки че журналистът Tom Henderson отбеляза, че заглавието вече е добавено към Playtest Cloud, платформа за тестване за мобилни игри.


Феновете на мобилните игри трябва да очакват да видят повече от вселената на Activision. Мобилна версия на Diablo Immortal е етап на тестване и се очаква да бъде пусната по-късно тази година. Планираното от Microsoft придобиване на Activision Blizzard, което се очаква да приключи през финансовата 2023 г., ще даде контрол над изключително успешният бизнес на Activision за мобилни игри.


Базираният в Санта Моника издател ще привлича нови служители за мобилната игра Warzone по време на буря за компанията. Activision е изправена пред съдебни дела по обвинения в сексуален тормоз и е уволнила десетки служители, които е смятала за виновни. Междувременно QA тестери в Raven Software – базираното в Уисконсин студио Activision зад оригиналната Warzone – наскоро се обединиха със синдикати. По-специално, повечето от новите мобилни роли, за които Activision наема, са базирани или в Activision Mobile, вътрешно студио за мобилни игри в Санта Моника, или в Digital Legends, студио на Activision в Барселона, Испания.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download69 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page