top of page

Забавяне на втори сезон за Call of Duty: Warzone Pacific

Activision обявиха, че отлагат началото на втория сезон за Call of Duty: Warzone Pacific и Vanguard. Новият сезон за мултиплейър ще започне две седмици по-късно на 14 февруари вместо на 2 февруари.

 
Call of Duty: Warzone Pacific
 

В публикация Activision казват, че допълнителното време преди следващия сезон ще даде време на разработчиците да продължат, да добавят поправки към различните онлайн игри на Call of Duty в момента, включително Vanguard от 2021 г. и продължаващата Warzone Battle Royale.

Към днешна дата направихме редица актуализации, но трябва да се направят още. Поради тази причина решихме да пренасрочим началото на втори сезон в Warzone Pacific и Vanguard за 14 февруари.

Студиото казва, че разработчиците ще използват това време, за да „доставят актуализации, включително оптимизации на геймплея, балансиране на играта (включително балансиране на оръжия и оборудване). Освен това целят да коригират стабилността на играта и грешките ѝ, да осигурят цялостно ниво на полиране за подобряване изживяването за играчите на Vanguard, Warzone Pacific, Black Ops Cold War и Modern Warfare.”

 
Call of Duty: Warzone Vanguard
 

По-специално, фокусът ще бъде насочен към подобряване на основния начин на игра и баланса за Call of Duty както на конзоли, така и на компютър.


Освен това екипът зад Call of Duty казва, че занапред ще има повече актуализации относно състоянието на Call of Duty онлайн. Дори и с хитовите новини за придобиването от Microsoft, „Студиата остават фокусирани върху непрекъснатото подобряване“ на изживяването в Call of Duty.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


141 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page