top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Capcom отново загатват за Resident Evil 4 Remake

Capcom доста обичат своят хорър франчайз. Толкова много го обичат, че Capcom напоследък пускат нова Resident Evil игра всяка година. Някои са нови истории, други са римейкове на класики. Изглежда, че Capcom имат намерението следващата RE игра да бъде отново римейк, особено след успешните Resident Evil 2 и 3.


Resident Evil 4 Remake Teased

Не трябва да се изненадваме, че Capcom искат да пускат на пазара още и още Resident Evil игри. Village бързо се превърна в една от най-успешните заглавия за 2021г., а римейковете на Resident Evil 2 и 3 бяха изключително добре приети от геймъри и критици. Сега Capcom загатват нещо доста любопитно чрез Twitter акаунта на Resident Evil.


Казваме "любопитно", защото Capcom рядко използва Twitter акаунта за сладки съобщения, а главно за предстоящи ъпдейти и новини - като например предстоящ пач за PC версията на Village. И с тази четворка в началото... доста подозрително. Феновете от много време желаят римейк на култовата Resident Evil 4, най-вече след успеха на предходните римейкове. Дори се спекулира, че оригиналния създател на четвъртата част на хорър поредицата, Шинджи Миками, е дал своята благословия на този проект на Capcom, въпреки че няма да може да помогне по разработването му, защото все пак е ангажиран с Ghostwire: Tokyo.


Има голям шанс да научим повече за плановете на Capcom по време на предстоящото гейминг събитие Gamescom, което стартира на 24-ти август. Скорошни слухове споделят, че римейка на RE 4 (ако се окаже истина, въобще) ще излезе през 2022г. Дано скоро научим повече подробности.

97 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page