top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Capcom обявиха Dragon's Dogma II!

По-рано Capcom проведе специално предаване на Dragon's Dogma за 10-та годишнина. В самия край на презентацията режисьорът Hideaki Itsuno обяви, че Dragon's Dogma II в момента се разработва.

 
Dragon's Dogma II
 

Съжалявам, че ви накарах да чакате! Dragon's Dogma 2 в момента е в процес на разработка. Всички разработчици в екипа работят усърдно, създавайки игра, която се надяваме да ви хареса! Очаквайте я с нетърпение.

Към момента не са обявени платформи или дата на пускане, но знаем, че ще работи на RE Engine на Capcom. Ето малко допълнително информацията:


Г-н Itsuno си спомня как най-ранните му преживявания с огромна фантазия са били благодарение на класическите ролеви игри. Това доведе до любовта му към ролевите игри като цяло, нещо, което той носи със себе си през цялото време, докато работи върху аркадни заглавия за Capcom през 90-те. До 2000 г. г-н Itsuno започна да изгражда свой собствен фантастичен свят, който в крайна сметка се превърна в това, което сега познаваме като Dragon’s Dogma.

Докосвайки се до начина, по който екипът е изградил земята на Gransys, причината за уникалната система Pawn на играта и заглавията, върху които е работил между първоначалната си концепция за Dragon's Dogma и пускането на играта, ние насърчаваме Arisen от всички видове да се насладят на фантазията на Itsuno за времето, когато той разработва оригиналната игра, и тръпката от изненадващото обявяване на Dragon's Dogma II.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page