top of page
  • Снимка на автораLameGame

Castlevania Advance Collection е вече налична за Nintendo Switch

По време на Nintendo Direct, беше обявена колекцията от игри Castlevania, която вече е налична за Nintendo Switch. Entertainment Software RatingBoard (ESRB) вече оповести своя рейтинг за колекцията, като в него е описано, че играта също така може да се появи и на PC, PlayStation 4, and Xbox One.

Колекцията включва три от игрите излезли официално за GameBoy Advance - Castlevania: Circle of the Moon (2001), Castlevania: Harmony of Dissonance (2002), и Castlevania: Aria of Sorrow (2003). Taiwan Digital Game Rating Committee включи Castlevania: Dracula Х към списъка с игри от компилацията. Някои от сайтовете за рейтинг гласят, че колекцията е съставена от четири класически Castlevania игри, което означава, че или ще получим оригиналната PC Engine игра Castlevania: Rondo of Blood или SNES порта Castlevania: Dracula X.

Обложката на колекцията е идентична с тази на Castlevania: CircleoftheMoon, на която просто са добавили заглавието Castlevania Advance Collection.

Скоро също беше обявено, чеиграта Castlevania: GrimoireofSouls се завръща за iOS и Мac. Играта беше обявена през 2018г., а през 2019-та беше пусната тестово на територията на Канада, но беше премахната една година по-късно.

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page