top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CD Projekt преустановява продажбите на игри в Русия!

CD Projekt, компанията-майка на Witcher и Cyberpunk 2077 CD Projekt Red, се присъедини към глобалните усилия за налагане на санкции срещу Русия за нейната инвазия в Украйна. Тя обяви, че ще спре всички дигитални и физически продажби на своите игри в Русия и Беларус, както и всички продажби на игри на своята дигитална платформа GOG. CD Projekt Red също така наскоро обеща 1 милион PLN (около $240,00 USD) на полската хуманитарна група Polska Akcja Humanitarna.

 
CD Projekt Red
 

В светлината на руската военна инвазия в съседната ни страна Украйна, до следващо нареждане групата CD Projekt Red взе решение да спре всички продажби на нашите игри за Русия и Беларус. Днес започваме да работим с нашите партньори, за да спрем дигиталните продажби и да прекратим физическите доставки на продукти на CD Projekt Group, както и всички игри, разпространявани на платформата GOG, за териториите на Русия и Беларус.

, се казва в изявление на CD Projekt Group.


CD Projekt също така заяви, че е наясно, че няма правомощията да влияе пряко на въпросите на глобалната сцена, но се надява, че като добави своя глас към нарастващия брой развлекателни марки, които блокираха Русия и Беларус от достъпа до тяхното съдържание, може да помогне за вдъхновяването на промяната в тези страни.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page