top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CD Projekt потвърдиха, че разработват нова игра по The Witcher

Разработчикът на Cyberpunk 2077 CD Projekt потвърди, че е започнала разработката на следващата игра от поредицата The Witcher.

 
New WItcher game
 

Щастливи сме да обявим, че следващата част от поредицата видеоигри The Witcher в момента е в процес на разработка, като стартира нова сага за франчайза

, каза днес CD Projekt.


Играта ще премине към Unreal Engine 5 и ще отбележи началото на ново „стратегическо партньорство“ с Epic Games.


Това е вълнуващ момент, тъй като преминаваме от REDengine към Unreal Engine 5 и започвайки многогодишно стратегическо партньорство с Epic Games. То обхваща не само лицензиране, но и техническо развитие на Unreal Engine 5, както и потенциални бъдещи версии на Unreal Engine, където е уместно. Ние ще си сътрудничим тясно с разработчиците на Epic Games, като основната цел е да помогнем за адаптирането на engine-а за световен опит. В този момент няма повече подробности относно играта – като времева рамка или дата на пускане – не са налични. REDengine, технологията, която захранва Cyberpunk 2077, все още се използва за разработването на предстоящото разширение за Cyberpunk 2077.

, продължи CD Projekt.


И накрая, CD Projekt вече потвърди, че партньорството си с Epic Games не означава, че новата игра Witcher ще бъде ексклузивна за PC и Epic Games Store.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

225 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page