top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CD Projekt Red НИКОГА няма да се откажат от Cyberpunk 2077

Актуализирано: 6.12.2021 г.

Съмняваме се, че има геймър, който не е наясно с цялата драма покрай RPG заглавието на поляците. Хубаво е, че поне виждаме, че CDPR вкарват време, ресурси и най-вече желание да си поправят грешката.


CDPR Will Never Leave Cyberpunk 2077

Компанията отчете 27 милиона паунда печалба през това четиримесичие, като това е с 40% повече от миналата година в същия период. Но огромен дял от парите са инвестирани в подобряване на състоянието на Cyberpunk 2077, както и нови проекти, които са в ранен етап на разработване. Поляците купиха две новия студия, които ще асистират в бъдещето на "съществуващо вече IP на CDPR" - Digital Scapes and The Molasses Flood. Новите екипи се очакват да работят по новите игри в света на The Witcher и Cyberpunk.


CDPR обърнаха специално внимание върху състоянието на Cyberpunk 2077 по време на среща с инвеститорите и те обещаха, че няма да зарежат играта. Те са наясно, че пътят ще е дълъг и труден, но ще направят всичко възможно да предоставят най-добрата игра, която могат. За съжаление не посочиха конкретна дата кога ще излезе next-gen версията на Cyberpunk 2077.


Стискаме палци да успеят със задачата, защото Cyberpunk 2077 е наистина уникална игра, която, за съжаление, пострада жестоко от своите технически проблеми.
101 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page