top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CDPR няма да изостави Cyberpunk 2077

Всички сме наясно каква трагедия беше излизането на пазара на дългоочакваното RPG. Драмата със Cyberpunk 2077 продължава и до ден днешен, но добрата новина е, че CD Projekt Red нямат намерението да се откажат от проекта.


Cyberpunk 2077 CDPR Not Over

Шефът на компанията, Адам Кицински (Adam Kicinski), сподели пред Ройтерс, че CDPR няма да изостави Cyberpunk 2077. Нямало такава опция. Адам е убеден, че компанията ще успее да оправи проблемите, които върлуват в Cyberpunk 2077 и накрая RPG заглавието ще стане толкова успешно, че ще се продава с години напред.


Геймърите бяха притеснени, че CDPR ще забрави за Cyberpunk 2077, след като наскоро от компанията обявиха, че ще почнат работа по нови проекти от различни франчайзи и по едно и също време. Затова от студиото бяха длъжни да успокоят феновете си. Полската компания споделя, че си е научила урока покрай скандала със Cyberpunk 2077 и увери, че вече ще показват всички версии на дадено заглавие, а не само най-впечатляващите, както и няма да бързат да показват новите проекти и ще ги обявяват, когато са близко до приключване и готови да излязат на пазара.


За момента CDPR са фокусирани да дооправят Cyberpunk 2077. На този етап изглежда, че очакваният мултиплеър ще отпадне като идея, а след като премахнат бъговете на RPG заглавието, компанията ще се насочи към първия планиран експанжън.

96 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page