top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CDPR подготвя голямо количество съдържание за Cyberpunk 2077

Наскоро научихме от създателите на играта “Cyberpunk 2077“, че тя е вече в „задоволително“ състояние. И май това наистина е вярно, защото според изтекли промоционални материали, CD Project Red се готвят за нещо голямо.


CDPR Big Update Cyberpunk 2077

Според сайтовете DSOG и WCCF Tech, лийкнато видео промотира най-големия ъпдейт за играта. Твърди се, че част от това ново съдържание ще е нова опция за романтични отношения с персонажа Панам и неща, които са били част от оригиналната версия на играта преди да бъдат изрязани от играта. Може и да видим Джаки в новото DLC.


Този тийзнат „най-голям ъпдейт“ може да е всъщност все още необявено платено съдържание или да е поредица от подобрения за игра в стила на “The Witcher 3: The Wild Hunt” – естетически опции, нови бойни анимации и допълнителни куестове/договори. Тийзър видеото завършва с посланието "and there's more to come!” и всичко е възможно на този етап, защото CD Project Red не спират да работят и да се разрастват.


Тази седмица в Канада врати отвори CD Project Red Ванкувър. С повече студия на свое разположение, компанията би трябвало да се засили на повече фронтове и не става дума само за ъпдейти или козметични подобрения.

61 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page