top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CDPR разработват нова игра с отворен свят

Разработчиците на Cyberpunk 2077 търсят да наемат "open-world designer" за техния главен офис в Полша. Обявата бе намерена в GameJobs.co и се очаква кандидата да "да запълни техния свят от игри с правдоподобно и вълнуващо съдържание, състоящо се от общности и събития, които играчите ще срещнат.“


CDPR Hiring New Open World Game

Очаква се този проект е нова Witcher игра, която CDPR смятаха да почнат работа по нея, след излизането на Cyberpunk 2077. Освен това, през март студиото обяви, че променят метода и графика на работа, така че да могат да разработват два франчайза по едно и също време, като се очаква единия от тях да е именно The Witcher. CDPR потвърдиха, че Wild Hunt е края на историята на Гералт, така че ако полското студио разработва нова Witcher игра, то ще видим или Ciri, или някой съвсем нов персонаж.

Разбира се, има голям шанс да подготвят ново IP или да адаптират някое, което вече съществува. Обявата за работа може и да се отнася за очакваните експанжъни за Cyberpunk 2077, които кой знае кога ще излязат на пазара.

151 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page