top of page
  • Снимка на автораCrazyR

CDPR назначиха модъри да работят по Cyberpunk 2077

Актуализирано: 6.09.2021 г.

Полското студио обяви новината, че са наели на работа хората от Yigsoft, които са най-известни с работата си по WolvenKit - инструмент, който позволява на всеки, който пожелае, да редактира файловете на игрите на CDPR като Cyberpunk 2077 и The Witcher 3.


CDPR Hires Modders For Cyberpunk-2077

Задачата на Yigsoft ще е да дооправят Cyberpunk 2077, както и ще работят по официален "mod support". Според сайта Kotaku, студиото ще продължи да работи независимо и ще запази офиса си в Будапеща. Един от създателите на Yigsoft, Хамбалко "Traderain" Банс, споделя в техния Discord сървър, че това е мечта за екипа да работят със CDPR.


„Наистина сме развълнувани от това и се надяваме, че можем да помогнем за извеждането на Cyberpunk 2077 на следващото ниво.“ - споделя Банс.


Всички сме наясно на този етап каква катастрофа беше излизането на пазара на Cyberpunk 2077. От тогава до сега, CDPR редовно пускаха пачове и ъпдейти, с цел да подобрят качеството на играта, но има още какво да се желае, най-вече версията за старото поколение конзоли. Да пожелаем успех на Yigsoft!

116 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page