top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Управителя на Activision иска Xbox да направят нова Candy Crush игра с повече социални функции

Наскоро обявеното от Microsoft придобиване на Activision Blizzard даде възможност на изпълнителния директор Bobby Kotick да говори по различни теми. Фокуса беше върху причините на Kotick да преследва продажбата, както и какво означава тя за отделните компании и франчайзи на Activision Blizzard. Един изненадващ коментар от Kotick беше свързан с франчайза за мобилни игри Candy Crush.

 
Candy Crush Saga
 

Kotick беше попитан дали има нещо, което Microsoft и Activision Blizzard биха могли да постигнат, което не биха могли да направят отделно. Той се задълбочи в няколко от идеите си, които Activision Blizzard не успяха да реализират сами. Kotick e искаl да може да създаде Candy Crush изживяване с мултиплейър функционалност, което според него може да се случи чрез Microsoft.


Цялата идея е играчите да могат да се състезават един срещу друг. Той дори е искал това да отиде по-далеч от обикновеният matchmaking. Играта да има пълна поддръжка за глас и видео като част от играта, което позволява на играчите да общуват, докато играят заедно Candy Crush.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page