top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Chef Life: A Restaurant Simulator за Switch!

Nacon и разработчикът Cyanide току-що обявиха последното си заглавие Chef Life: A Restaurant Simulator. Тази нова игра за управление и симулация се произвежда в сътрудничество с официалния гид на Michelin и е планиранa да стартира на 7 октомври 2022 г.

 
Chef Life: A Restaurant Simulator
 

Играта има за цел да бъде реалистичен симулатор, който пресъздава реалният живот на ежедневния ресторантьор.


Основният геймплей се върти около поддържането на възможно най-високо качество по отношение на съставките, сервираните ястия, както и управлението на ресторанта. Крайната цел тогава би била да подобрите качеството и репутацията на собствения си ресторант колкото е възможно повече, за да спечелите звезда на Michelin.


Играта също така разполага със сложна система за персонализиране, варираща от външен вид на играча до оформление на кухнята, декора на ресторанта, избор на меню и други. Предлага се огромен набор от ястия, около 80 селекции от френска и италианска кухня.


Както бе споменато по-горе, ръководството на Michelin си сътрудничи с проекта и предоставя обратна връзка по отношение на игровата механика и съдържание, за да направи преживяването възможно най-автентично. Това ще включва рейтингова система, която отразява способността на играча и „истински гастрономически предизвикателства“, които отразяват колко трудно би било да се получи звезда на Michelin в реалният живот.


Ето трейлър на играта:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page