top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Китайското правителство въвежда нови правила за геймърите за Лунната Нова година 2022

Tencent Holdings са собственици на най-голямата компания за игри по отношение на приходите и те притежават и най-голямата платформа за социални медии в Китай. Компанията, която доминира в индустрията за видеоигри от доста време, изготви календар, според който младите видео геймъри имат право да играят само един час всеки ден, започвайки от 17 януари до 15 февруари. Тези 14 дни включват уикендите и празника на Лунната Нова година за 2022 г., според последните разпоредби на китайското правителство, което се опитва да предотврати пристрастяването на младежите към игрите.

 
Tencent
 

Според новите насоки, въведени миналия август от Националната администрация за пресата и публикациите (NPPA), китайският регулаторен орган за игри и други форми на онлайн медии заявяват, че геймърите на възраст под 18 години могат да играят между 20:00 и 21:00 часа само в петък, събота, неделя и на празници. Това беше една от най-суровите мерки, въведени от правителството за регулиране на онлайн дейностите в страната.


През времето, когато не можете да играят игри, учениците могат да четат повече, да упражняват повече и да се доближат до природата. Играйте по-малко игри тази зимна ваканция и ще бъдете най-добрите в училище.

казаха от Tencet в блога Weibo.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page