top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Chocobo GP получава физическо издание в Азия с поддръжка на английски език

Chocobo GP няма да има физическа версия в Северна Америка, но за Азия ще е различно. Square Enix потвърдиха, че ще има версия в кутия, готова за стартиране през март. Освен това тя ще поддържа няколко различни езикови опции.

 
Chocobo GP
 

Малко информация за Chocobo GP:  • Подгответе се за ново състезателно изживяване, включващо списък от десетки любими герои от Chocobo вселената, допълнени с техните собствени уникални способности и варианти. Оборудвайте Magicites и се борете с конкуренцията, докато се движите през различни познати писти в онлайн и офлайн режими за мултиплейър. Състезавайте се в турнири и станете шампион на GP!

  • Различни режими на игра – Играйте различни режими, включително Story и Custom Races. Насладете се и на вълнуващи състезания в турнир, който може да поддържа до 64 играчи. Избрани режими ще поддържат онлайн и/или локален мултиплейър.

  • Вълнуващи писти – Състезавайте се през различни писти, вдъхновени от сериите Chocobo и Final Fantasy, включително Cid’s Test Track, улиците на Alexandria и Zozo, и the Gold Saucer.

  • Списък на любимите герои – Играчите могат да избират от богат избор от герои от поредицата Chocobo.

  • Magical magicite – Събирайки magicite, намиращ се в Magic Eggs, разпръснати из различните писти, състезателите ще бъдат пропити с магия, като Fire или Aero, които могат да бъдат използвани срещу другите състезатели, за да си дадат предимство и скорост до финала.


Можете да поръчате предварително физическо копие на Chocobo GP от Play-Asia тук. ТЕ ДОСТАВЯТ ДО БЪЛГАРИЯ! Според търговеца играта ще поддържа английски, японски, традиционен китайски, опростен китайски и корейски. Тъй като Switch е свободен от региони, можете да си доставите копие, което да играете без никакви проблеми.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page