top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Класически франчайз се завръща на Playstation 5

BloodRayne е игра, в която играчите поемат ролята на полувампирът Rayne, докато тя се бие срещу вампири, зомбита и всичко останало, което бихте очаквали от една мрачна вселена.

 
BloodRayne: ReVamped
 

Пусната през 2002 г., тя беше приета добре от фенове и критици , дори се разглежда като една от най-добрите игри за вампири. Франчайза има дори успешно продължение, издадено през 2004 г. и филмова адаптация през 2005 г.


Нов издател, Ziggurat Interactive, ще се опита да съживи поредицата на BloodRayne. Работейки заедно с оригиналния разработчик Terminal Reality, Ziggurat обявиха през 2020 г., че BloodRayne ще получи подобрения чрез Terminal Cuts на BloodRayne 1 и 2, като тези издания ще са безплатни за всеки, който притежава оригиналните версии.През 2021 г беше обявено, че BloodRayne: ReVamped ще излезе на Xbox One, PS4 и Nintendo Switch. Тези версии се продаваха като ремастъри. Сега обаче, BloodRayne: ReVamped идва на PS5, след като ремастърите отпаднаха през ноември 2021 г. Както и при другите версии на BloodRayne, изданието за PS5 получи рейтинг M за Mature, като ESRB описва подробно насилието и кръвта, които човек може да очаква от играта.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download258 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page