top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Cloud9 си осигури партньорство с Axie Infinity: Origins

Северноамериканската организация за електронни спортове Cloud9 си осигури партньорство с базираната на блокчейн игра Axie Infinity: Origins.

 
Cloud9 Axie Infinity: Origins
 

Партньорството има за цел да покаже Axie Infinity на нова аудитория, според разработчика на заглавието Sky Mavis. Това включва създаването на турнир, който е предназначен за членската програма Stratus на Cloud9.


От 4 януари 2023 г. турнирът STRATUS x Axie Infinity: Origins е достъпен само за членовете на Stratus. Победителите ще получат награди като Cloud9 сувенири, безплатни герои и AXS — токена на играта. В съобщението Axie Infinity подсказа, че професионалният играч на Super Smash Bros. Joseph Manuel ‘mang0’ Marquez е участник в събитието. Подробности като по-нататъшно сътрудничество между Cloud9 и Axie Infinity не са разкрити.


Axie Infinity е популярна игра, базирана на NFT, изградена върху блокчейна Ethereum. Заглавието използва модел Play-to-Earn, където потребителите могат да печелят пари, като играят игри. Sky Mavis положи редица усилия, за да развие сцена за електронни спортове в рамките на NFT играта. Отбелязваме, че това включва разработчика, който обяви набор от безвъзмездни средства за електронни спортове, които възлизат на общо $2,4 милиона за турнири. Тези субсидии се разпределят между Q4 2022 и Q2 2023.


Това не е първият път, когато Cloud9 укрепва позицията си в Web3 пространството. Наред с редица други организации за електронни спортове, Cloud9 обяви значително партньорство с блокчейн мобилното заглавие Guild of Guardians. Освен това организацията осигури многогодишна сделка с крипто казино BC.GAME.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commenti


bottom of page