top of page

Co-op извънземния shooter The Anacrusis надхвърли 200 000 потребители от стартирането

Новият co-op shooter The Anacrusis събра над 200 000 играчи, откакто беше пуснат на 13 януари.

 
The Anacrusis
 

Докато играта остава в ранен достъп и също е достъпна като част от програмата за преглед на игри за конзоли Xbox, разработчикът Stray Bombay потвърди важното събитие в скорошна актуализация. Той също така разкри, че колективно играчите са свалили над един милиард извънземни.


Stray Bombay е студиото, създадено от писателя на Left 4 Dead и Portal Chet Faliszek и дизайнера на Riot Games Kimberley Voll. The Anacrusis е кооперативен стрелец за четирима души и се развива на изоставен космически кораб на ръба на изследваното пространство. Пълното издание се очаква по-късно тази година.


„Да видиш как общността се втурва към Anacrusis през тази първа седмица беше фантастично“, каза съоснователят на студиото, Faliszek (благодаря, NME).

Видяхме огромен ръст на играчите от Game Pass и много положителни отзиви от компютърните феновете. Предстои ни много работа и цялата обратна връзка, която постъпи, беше високо оценена. Ние продължаваме да създаваме повече игрово съдържание и да прецизираме това, което има, докато работим върху нови функции като поддръжка на модове и предстоящия Challenge Track.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page