top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Мултиплейъра на COD: Vanguard е безплатен до 24 Май

Ако не сте играли мултиплейъра на Call of Duty: Vanguard, можете да го направите от днес до 24 май.

 
Call of Duty: Vanguard
 

През това време ще имате достъп до над 20 карти и 10 режима, включително новата мултиплейър карта на Mayhem.


В Mayhem можете да влезете във филм за чудовища от 50-те години на миналият век. Въпреки малкото си оформление, ще се почувствате голям, докато се борите през малка по мащаб реплика на мегаполис. Ще се биете около небостъргачи в центъра на картата.


С безплатният достъп можете да се състезавате и в Arms Race, въведен за първи път през втори сезон. Вашата цел тук е да завземете всички бази, за да спечелите. Вашите оператори могат да се възродят в заловени бази и да имат достъп до Buy Stations, за да обогатят набора от инструменти с допълнителни въоръжения и способности. Можете също така да печелите пари, като улавяте цели или ги събирате от елиминирани играчи. Това може да се използва за закупуване на оръжия, оборудване, Killstreaks и ъпдейти.


Можете да използвате превозни средства, за да пътувате между бази, да транспортирате приятелски оператори и да поемате вражески укрепления.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page