top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съосновател на Next Level Games обявяви пенсионирането си!

Съоснователят на Next Level Games, настоящ президент и бивш главен изпълнителен директор Douglas Tronsgard обяви, че ще се пенсионира.

 
Luigi's mansion 3
 

Той сподели кратко съобщение в своя LinkedIn, като благодари на всички в Nintendo и на базирания в Канада разработчик, че повярваха в него.


След повече от 20 години в индустрията за видеоигри, щастлив съм да обявя пенсионирането си. Исках да кажа „благодаря“ на всички, които ми помогнаха да стигна до тук. Специални благодарности на Nintendo, че повярваха в мен и Next Level Games. Наистина за мен беше чест да бъда част от невероятната история на NLG. Очаквам с нетърпение новата глава от живота си, която трябва да включва много пътувания със съпругата ми. Грижете се за всички и се наслаждавайте на пътуването!

Next Level Games в момента работи върху Mario Strikers: Battle League – пристига за Nintendo Switch този юни. Миналата година компанията беше придобита от Nintendo, след работата по игри като Luigi's Mansion, Mario Strikers, Punch-Out!! и Metroid Prime: Federation Force.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page